De Kieffshuerne

In onze boerderij 'de Kieffshuerne' nodigen wij u graag uit voor een maaltijd.

De oudste vermelding van de boerderij dateert al van 1609. De naam betekent kievieten (kieffs) en een huerne is een achterhoekse naam voor een hoogte. De boerderij ligt net iets hoger dan de omgeving waardoor men vroeger, toen er nog geen IJsseldijk was, 's winters bij hoog water nog droge voeten hield. In 1806 is de boerderij verbouwd tot de huidige vorm. Een gevelsteen in het oudste gedeelte herinnert hier nog aan. In 1991 zijn wij hier komen wonen en hebben we de oorspronkelijke naam weer in ere hersteld.

Als u van wandelen houdt adviseren wij u al in het begin van de middag te komen. U kunt al vanaf 12 uur terecht. Wij hebben hier een aantal wandelingen klaarliggen tussen de 3 en 15 km. De wandelingen door de mooie Achterhoek starten allemaal vanaf de boerderij. U kunt in onze B&B ook blijven slapen voor meer info zie onze website : www.kieffshuerne.nl

Het verdere programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 16.30 uur ontvangst op de boerderij met koffie of thee. Aansluitend rondleiding rond de boerderij en moestuin.

Om 18.00 uur gaan we aan tafel. We serveren dan een 3-gangen diner met hoofdzakelijk groentes uit eigen tuin en vlees van onze scharrelvarkens. Met speciale wensen zoals b.v. vegetarisch of dieet kunnen we rekening houden.

Reserveer bij De Kieffshuerne

Datums

Zwanny en Leo Kasteleijn

Toverstraat 2
Baak 
Telefoonnummer0575-441671

www.kieffshuerne.nl

De Kieffshuerne
Welkom! Ook om te blijven slapen