't Hekkert

Huize 't Hekkert is een IJsselhoeve uit 1856. Veel oude elementen van de boerderij zijn bewaard gebleven, zoals de bedsteden en de gebinten. De boerderij ligt aan het natuurgebied de Ravenswaarden ten westen van Gorssel. Volgens insiders de mooiste kronkelwaard van de IJssel.

Op de voormalige weilanden in de IJsselvallei is sinds 1980 een open landschapstuin gecreƫerd. In deze tuin worden inheemse planten gecombineerd met soorten die garanderen dat er het gehele jaar bloei is. Het wandelpad van oude waaltjes voert u langs een aantal vakken, die ieder zijn beplant met enige zorgvuldig uitgekozen, bij elkaar passende soorten. Hierbij zullen de veranderende zichtlijnen u steeds verrassen.

Wilt u langer verblijven? U bent van harte welkom in onze Bed & Breakfast. Vanuit ons huis stapt u zo op de fiets om de omgeving en de Hanzesteden Deventer en Zutphen te ontdekken. Ook wandelen in de uiterwaarden van de IJssel of op de Gorsselse Heide behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van museum More (modern realism) in Gorssel?

Reserveer bij 't Hekkert

Datums

Jacques en Tiny Duivenvoorden

Domineesteeg 2
Gorssel 
Telefoonnummer0575-492369

Voor informatie over rondleidingen in de landschapstuin of overnachting in de Bed & Breakfast kunt u kijken op: www.thekkert.com

't Hekkert rond 1930
Hortensia's aan de zijkant van het huis